Fredagsmys!

Ja då har helt plötsligt denna vecka gått och jag, Maria o Simon har haft fredagsmys med tacos och supergoda sötsaker som Maria hade gjort - Supersmaskens!!!

Innan Simon kom hem såg vi på Herkules. Det var ju ett tag sen om man säger så.. Men fan va bra det är med tecknad film ibland! :)

Skrik och Panik kan man ju skratta åt, både en och två gånger, eller hur Maria? ;)


Skrik: - Han kommer inte vara glad när han får reda på det här!
Panik: - Du menar OM han får reda på det.
Skrik: - Om? OM är bra!

Tävling :)






http://stockholmsjenna.blogg.se/2010/march/tavling-i-samarbete-med-charlies-hast-hund.html

Småfolket :)


- Tjena Tjena!


- Tillplattad...


- Sååå Söta!! <3


- Alfons älskade plats i klätterställningen... Nyvaken? :)

'
- Myspys!

Dagens tur

Har precis kommit hem från stallet efter att ha varit ute och ridit, först Bentley, som fick en liten promenad på cirka 20 minuter. Tränade på halt och igångsättningar. Bara + till honom!! :) Lite trav och några galoppfattningar också, gick också superbra!
Sen kom Caroline och då var det dags att gå ut med seniorerna, alltså Petunia och Coco. Lite mer dagsljus hade väl inte varit fel men det brydde sig inte hästarna om, det gick alldeles ypperligt att trava och galoppera lite, även utan skor för Petunias del.
Coco har dock en viss okunskap vad gäller arbete, när är det nog? "ALDRIG" tycker han som helt glömmer bort att han tagit det lugnt senaste tiden och mest gått i hagen agerat lekfarbror. Han förvandlas till en maskin som säger mer mer mer mer mer och när han tillslut inser att travträning och promenadridning är två skilda saker så finner han sig lite mer till ro. (Men skulle Caroline så mycket som säga varsegod och spring så skulle han nog inte vara sen) Söt! :)


På detta kortet är det i alla fall allt annat än mörkt, vilken skön dag!

RSS 2.0