En vecka har gått...

...sen vi hämtat Flora. Vi är supernöjda med henne!!!!
Hon sover hela nätterna, äter, använder endast "utomhustoaletten"!
Hon har varit och hälsat på Simons mamma och pappa och verkar tycka om alla människor som finns!
Sover sig igenom bilturerna och är så duktig att gå i koppel.

- Ett exemplar! :) Tack Sture och Ann-Helen för en fin hund!


Flora bestämde sig för att ta en lur och ja passade på att blogga lite
under tiden ;)

Det finns bara "En-Flora"

Då har Flora varit hos oss sen i söndags. Jag kan inte säga annat än att vi är helt superimponerade av henne!
Till att börja med så sover hon hur bra som helst, hela natten! (och nästan hela bilresan hem)

Hon har inte så mycket som gjort ett pip, förutom när hon blir riktigt vild när vi leker och hon förvandlas till "Super-Flora" så avger hon något ljud som kanske betyder något i form av: - Nu tar jag dig!

Sen måste jag stolt berätta att hon har träffar Alfons utan problem, äter upp all sin mat och har endast använt naturen som toalett, inte en enda gång inne! :) - SÅ STOLT!!
Att gå i koppel är inte häller några problem och hästarna har vi spanat in utan besvär.

- Kanske är hon dopad ;) Hahahahahahaha!

Just nu ligger hon i soffan mellan Simon & mig och sover. Hon vifftar på den lilla svansen och biter lite i luften så hon drömmer nog om någon roligt lek...


Här är Flora, första gången ute hos oss.



och här sovs det gott... :)

Lisa Ekdahl




http://www.youtube.com/watch?v=TqvoD2JZmJA&feature=related

Lisa Ekdahl har gjort så många låtar så det är helt otroligt! Många sköna,
som tillexempel denna låten.. och många många andra :)

Reklam och reklamation

Ja då har man varit i Sunne och spelat minigolf och handlat lite kläder! :)
Efter lite mat så åkte vi och badade. Var faktiskt säga att det var varmt i vattnet.



Måste bara skryta lite om foderbilen.se som Simon beställde maten till Flora ifrån. Det var ju så himla svårt at tfå tag på samma foder här runt Arvika, trots att ena djuraffären sa att det gick bra att ta hem så verkade det som om det blev lite väl krångligt och eftersom man vill vara säker på att det finns foder hemma eller att det i alla fall kommer innan det blir slut så beställde Simon fodret på detta företag istället.

Stod att det skulle ta mellan 1-3 (+1-2) dagar att få varorna hem till trappan. Och så på förmiddagen när ja öppnade dörren så stod där en kartong med fodret och en leksak! :)



Superbra!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Däremot så beställde ja lite grejer på grand-prix.se, för typ... 3 och en halv vecka sen. Trots att ja ringt två gånger då det stod att sakerna skulle komma inom 7 dagar och utan resultat så kan ja ju säga att det var första och sista gången ja köpte saker därifrån. Första gången sa han att sakerna var skickade och andra gången ja ringde så sa han att en bädd saknades och att de skulle få in den på tisdag och sen skulle paketet skickas direkt, det tar typ max 2 dygn för den att vara i Arvika, men har inte kommit än så får den väl FÖRHOPPNINGSVIS nästa vecka...



Tråkigt då han lovade mig att ja skulle ha dom innan helgen, när ja sa att ja verkligen skulle behöva dom innan söndag. Ingen idé att lova när man inte kan hålla det!

Arvikafestivalen

Lite konstigt är det ju att inte vara på festivalen, men när jag tittar ut och regnet bara ÖSER NER så känns det ändå rätt bra att vara hemma.

Vill bara skriva att jag hoppas att mina vänner får det så där superroligt som vi brukar ha! :)


Bilden är från när Simon & co var på PIP-festivalen

Onsdagsmys :)

Inte liite skönt med semester! :)
Ja och Alfons passar på att ligga i soffan och vila lite. Inte speciellt jobbigt att vara katt, i alla fall inte om man heter Alfons och har en skön fårskinnsfäll att ligga på...


Mitt i veckan

Sista dagen på jobbet idag, hann inte riktigt klart igår så blir några timmar idag också, sen drar ja på semester! :)

Veckan har hittills varit händerserik, i alla fall inte som vanligt. I måndags så hade ja och simon "storstädning" med allt vad det innebär. Fixade så att sladdar och allt annat "tuggbart" kom ur vägen för den lille Flora, som anländer på söndag!! :)
På tal på det så ringde mamma igår och berättade att hon köpt en bok om mopsar till simon och mig :) Inte bara vi som väntar på att hon ska komma kan ja lova.



På måndag kväll när ja var i fulll fart med att städa ur våra ugnar så märkte ja att det blixtrade utanför, fast såg inte rikigt vad det var, så efter en stund så gick ja ut och herregud vilken show på himlen!
Men inget muller än så hoppades på att vi skulle få komma hem innan det bröt ut ordentligt.
Jag kom ihåg att för några år sedan så kom det ett riktigt åskväder som höll på i flera timmar med det var inget mot detta!!!
Vi skyndade oss hem, simon sprang in och drog ur alla sladdar och ja ropade in Alfons. Tillslut så kom han och då åkte vi upp til stallet och släppte in hästarna,. Vågade inte lämna Alfons ensam hemma när åskan var så nära så han fick följa med i bilen vilket han uppskattade!
6800 blixtar över värmland säger en del över hur illa det faktiskt var! Inget som händer på ett tag hoppas ja!



På jobbet har inget variit som vanligt. Till att börja med så har ja varit ensam inne på vår fabrik, eftersom nästan alla andra som jobbar där har semseter, men eftersom vi valt och hämta Flora på söndag så hann ja jobba undan lite grejer som vi inte kan göra när produktionen går.
Detta i sin tur innebär mycket pluts, skruva av/ner/upp tillbaka, sopa, skura, pilla, bära, kasta, rengöra och sen en rad pust och stön. Men skam den som ger sig, för idag har ja bara två saker kvar att göra och ja tror inte att det ska behöva ta mer än några timmar.
När man går själv och jobbar som ja har gjort senaste dagarna så känns det som om klockan går på turbofart.
Kollade klockan vid 20.45 och sen tyckte ja att det kanske hade gått nån timme så ja kollade igen och då var den efter tolv!


Onsdag...

Idag bär det av till jobbet! Har varit sjukskriven de här första dagarna pga min kära vänsterhand, som blivit utsatt för en "katt-attack". Lämnade lite prover igår och har vädrat handen från bandage hela eftermiddagen igår...
Så idag ska jag och Nina jobba som bara den!
Hoppas bara att jag orkar skruva lite så att hon inte behöver göra allt! :(

Det har hänt lite saker sen sist, om jag säger så.
Petunia har varit på ultraljud nr:2 (30dygn) och visat upp sin lilla fölis <3
Vi såg till och med ett litet pumpnde hjärta! :) Roligt!!!

Hon och bentley har också fått åka på sommarbete uppe hos Monica och Rolf - Vilket de uppskattade mycket.
Där finns gräs, bäckar, lite skog och en stor fölbox att gå in i. :)



Vi har också haft en mycket sorglig förlust i vår lilla familj.
Minttu finns inte längre hos oss... ;( snyft!


R.I.P - du randiga och vilda

RSS 2.0