Reklam och reklamation

Ja då har man varit i Sunne och spelat minigolf och handlat lite kläder! :)
Efter lite mat så åkte vi och badade. Var faktiskt säga att det var varmt i vattnet.



Måste bara skryta lite om foderbilen.se som Simon beställde maten till Flora ifrån. Det var ju så himla svårt at tfå tag på samma foder här runt Arvika, trots att ena djuraffären sa att det gick bra att ta hem så verkade det som om det blev lite väl krångligt och eftersom man vill vara säker på att det finns foder hemma eller att det i alla fall kommer innan det blir slut så beställde Simon fodret på detta företag istället.

Stod att det skulle ta mellan 1-3 (+1-2) dagar att få varorna hem till trappan. Och så på förmiddagen när ja öppnade dörren så stod där en kartong med fodret och en leksak! :)



Superbra!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Däremot så beställde ja lite grejer på grand-prix.se, för typ... 3 och en halv vecka sen. Trots att ja ringt två gånger då det stod att sakerna skulle komma inom 7 dagar och utan resultat så kan ja ju säga att det var första och sista gången ja köpte saker därifrån. Första gången sa han att sakerna var skickade och andra gången ja ringde så sa han att en bädd saknades och att de skulle få in den på tisdag och sen skulle paketet skickas direkt, det tar typ max 2 dygn för den att vara i Arvika, men har inte kommit än så får den väl FÖRHOPPNINGSVIS nästa vecka...



Tråkigt då han lovade mig att ja skulle ha dom innan helgen, när ja sa att ja verkligen skulle behöva dom innan söndag. Ingen idé att lova när man inte kan hålla det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0