Semester

Ja då har det väl hänt en hel del sen sist ja skrev... Simon och ja har köpt hus och bor nu i Tobyn, Mangskog. Det är jätteroligt att börja renovera, under veckan så ska köket ut och nytt golv ska läggas.
Charmör växer och frodas, han börjar på att bli stor, bilder kommer!

Flora och Liza gillar att ha eget hus och har faktiskt också fått ett eget sovrum... eller nja, de får dela rum med Simons "bibliotek" men med egna sängar leksaker så tycker de nog att det är helt okej. Alfons är dock lite förtvivlad då hans klätterställningar inte kommit upp ännu... aj aj aj!

Flora har föresten varit i Ransäter under helgen. Bäst gick lördagen, då blev hon: 

JUNK: Excellent 
JUNKK 1
CK
BTKL: 4



Bild från inoff utställning i Karlstad

Flora har hittills ställts
4 gånger inoff och fått:

4 Hp
3 BIR
1 BT-2
2 BIG-1
1 BIS-R
1 BIS-1


Jätteroligt! Ska försöka ställa någon officiell utställning till i år, men får se hur vi hinner, annars blir det nästa år!
Ska förresten på en medlemsutställning med brukshundklubben i Arvika som dessutom fyller 45 år i slutet av augusti :) Då ska också Liza ställas ut! 

Sen så har jag tänkt att anmäla Charmör till fölvisningen i Karlstad som vad jag hört ska hållas på Lillerud.
Bentley älskar att få gå och äta gräs hela dagarna och är inte det minsta berörd över att inte få komma ut på tur, (han har tyvärr tappsko för tillfället)



Liza och Flora har hittat en rolig "lek" som går ut på att man får godis när man gått i mål... helt i deras smak! :)
Ska faktiskt åka in till brukshundklubben och prova Liza på andra hinder än de som vi har här hemma, hon är superduktig! Flora är också duktig men är mest intresserad av tummeln och godisen.... ;)


- Ha en bra dag! :)

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Länge sedan sist.:) Hur går det med Bentley? Jättenyfiken...

2012-03-09 @ 10:55:22
Postat av: Sophia

Hej! Med Bentley är det bra, han har haft det lite väl lugn nu över vintern men ska sätta igång mer arbete på banan nu i vår, vilket behövs. Han är roligt att rida, men är väldigt tydlig när han tycker att saker och ting är jobbiga. Jag pressar honom inget i hoppningen utan han ska få bli riktigt stark först. Men små hinder är kul förstås! Hur är det själv? :)

2012-03-13 @ 12:58:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0